Verbouwen zonder zorgen, wij zorgen ervoor!

Volledige coördinatie en uitvoering van badkamerverbouwingen

Als u kiest voor een kwaliteitsaannemer is om uw renovatieplannen waar te maken, bent u al halfweg. Cartilles BVBA uit het West-Vlaamse Roeselare luistert vanaf dag een naar al uw wensen en laat u eerlijk weten hoe u die het beste waarmaakt. Bij ons hebt u ook altijd maar een aanspreekpunt. Wij zijn gespecialiseerd in de coördinatie en uitvoering van renovaties binnen en buiten, van badkamers, vloeren, terrassen en opritten.

Op basis van het budget voor uw badkamerrenovatie of verbouwing, vragen we offertes op bij onderaannemers en na uw akkoord stellen we de planning op volgens uw prioriteiten. We informeren ook al naar eventuele fiscale voordelen en premies. Alle afspraken en overeenkomsten worden schriftelijk vastgelegd, want niemand zit te wachten op onaangename verrassingen achteraf.

Tijdens de werkzaamheden vergadert Cartilles elke week met de onderaannemer(s) over de voortgang en planning van hun (deel)project. U kunt daar altijd bij zijn. We inspecteren het uitgevoerde werk dan ook. Als al het renovatiewerk is opgeleverd doen we een laatste inspectie, samen met u.

succesvolle coördinatie

Cartilles zorgt voor een succesvolle coördinatie van elke totaalrenovatie!