Vloerwerken binnen en buiten met tegels, natuursteen, steentapijt …

Alle vloerwerken en betegeling

Wij van Cartilles BVBA uit Roeselare (West-Vlaanderen) hebben veel ervaring met allerlei vloeren en betegeling binnen en buiten. Als bedreven vloerders leggen wij vloeren, terrassen, opritten, parkings en patio’s in West- en Oost-Vlaanderen.

We maken op basis van uw ideeën een ontwerp op maat met verschillende afwerkingsopties. Samen met u gaan we dan op zoek naar de juiste tegels, natuursteen, steentapijt of grind, afhankelijk van het uiteindelijke gebruik. We gebruiken alleen eersteklas producten, die minder snel slijten of barsten.

Voor alle vloerwerken en betegelingswerken, vertrouw op specialist Cartilles!

Interieur

Interieur / Exterieur

Cartilles is de specialist in alle betegelingswerken op uw maat en naar uw budget. Wij maken uw ontwerp en bieden verschillende mogelijkheden aan voor de realisaties bij u thuis. Contacteer ons voor meer info.

Aanleggen van uw exterieur

Ook voor de aanleg van uw terras, oprit of parking kan u bij ons terecht. Samen met u zoeken we de beste keuze voor uw gebruik. We kunnen werken met klinkers, tegels, al dan niet in natuursteen of grind. Afhankelijk van het gebruik kan de keuze belangrijk zijn.
Nadien zorgen we voor de volledige aanleg en afwerking.

Vloerwerken: nieuwe vloer in tegels, natuursteen, steentapijt ... Cartilles in Roeselare
Voor de aanleg van uw oprit, terras of parking kan u terecht bij Cartilles in Roeselare